2 out of 4 är inte fy skam. Jag har fixat ...

img_2075 (MMS)

2 out of 4 är inte fy skam. Jag har fixat mina betyg och jag tog en promenad. Känner mig ändå rätt nöjd. Och vilka vårkänslor jag drabbades av under min promenad. Helt återuppladdad med positiv energi skulle man kunna säga. Vad hände där? När jag kom in från min tur slängde jag på Arvingarna på högsta volym medan jag styrde upp mig. Jag svär, den har funkat ända sen den kom -94 och jag och Linn sjöng oss hesa på "Räck mig din hand" på lekis. Gubbnice! När det vankas vår och sommar kan man alltid lita på Arvingarna, Gyllene Tider ELLER bästa skiva "Sveriges bästa Dansband -93".


T.G.I.T... NOOOOT!

"Kan du åtminstonde försöka vara lite som en vinnare? Annars kladdar du ju ner mig!"


"Jag har bestämt mig för att jag ska sluta leta efter den där perfekta kvinnan som jag vill leva med. Det är ju bara att ta en och bestämma sig för henne. Och sen istället för att tänka på alla äckliga saker jag måste göra med henne så vänder jag på det och försöker tänka på hur gulligt det är.
Jag träffade en ensamstående mamma en gång som sa att hon var så desperat att hon tar vem fan som helst... Jag tror jag ska ringa henne och fråga om vi ska bli ihop!"

Hahahaha!
C/o Segemyhr är fan kung jag lovar!


Hörrni, jag skäms över att behöva säga detta men imorse var jag tvungen att lämna en WO.
Inte okej.
Men jag tar igen det... Ordentligt.

Istället idag har jag gjort lite annan nytta.... Egentligen inte, jag låtsas.
Men jag SKA!

Nu ska jag ta tag i dagens att-göra-lista:

  Få tag i någon på DLG
  Dammsuga
  Städa badrummet
 Och slutligen bocka av en promenad i solen

Sen är det läge att styra upp sig för jobb! 
Sjuuukt sugen!    

I carried a watermelon

Förstår ni vilka seriösa cravings man kan lida av ibland?!

Kom hem typ 12-ish efter jobbet ikväll.
Rusade in och slog på tv'n det första jag gjorde. Ville ju inte missa reprisen av Sveriges mästerkock. Galet bra. I pauserna passade jag på att slänga ihop en högst improviserad lime-sockerkakssmet och kunde sen stilla mitt muffins-begär till kvällens avsnitt av Big Brother.

Efter det avsnittet var det ju meningen att jag skulle masat mig i säng och korkat igen dom blå snabbt som ögat eftersom jag ska upp i ottan imorgon och tvätta. Dvs kl 07. Då är det Mikaela vs Tvättstugemaffian i omgång 36. Känner mig dock rätt lugn inför morgondagens match. Jag har ett ess i rockärmen och spelar dessutom på hemmaplan. Dom har ingen chans. Kärringjävlar!

MEN, som sagt, planen var att gå och sova... Sen visade det sig att ett nytt program började på tv11. Dirty Dancing - Utmaningen. Och som ni kanske hör på namnet trodde jag att det skulle handla om The best movie ever. Men ikke. Eller ja, vinnarna i denna danstävling får visst dansa i musikalen Dirty Dancing som ska sättas upp i London (som jag vill se för övrigt).

Such a waste of importent sleep-hours!!





Trerätters på en onsdag! Nu är det fan krig!

Bakom mina solglasögon...
Blixtrar det till ibland av ilska. Nu mina vänner är det krig!
Och med det menar jag tyvärr bara ett krig som endast jag kommer lida av och som jag dessutom kommer förlora... Men, det är tanken som räknas och jag förklarar därför krig med Vädergudarna (Även denna vår)!

Det är strålande sol och klarblå himmel. Så passande.
Efter 3 dagars ledighet är det ju idag man påbörjar ytterligare en arbetsvecka. Så varför inte bjuda på lite solsken då! I tre jävla dagar har det varit mulet, kyligt och t.o.m snöat!

Jag ska inte gnälla över det jättemycket till utan istället slänga på mig mina glajjor, ta boken under armen och kaffet i handen och gå ut och njuta av solen.



Fotbollstisdag

Livet är hårt men rättvist...!?
Vem är idioten som sa så?
Jag svär jag ska göra kaos med han.

Nästan hela förra veckan var det jättefint väder ute. Idag mina vänner ska jag på fotboll, då minsann snöar det. Vart finns rättvisan där kan mán ju undra.
Fast jag har hört iofs att det skulle kunna vara värre. Och det ligger väl lite sanning i det... LITE!
Det skulle kunna vara snöstorm, eller ännu värre, jag skulle kunna suttit på S och riktigt känt livslusten sugas ur kroppen allt efter som timmarna går... HUA!
Nu gör jag lyckligtvis inte det utan är ledig. Kände riktigt på en gång hur mycket gladare jag vart. Ska börja tänka så i alla jobbiga lägen.

-Ja, Mikaela, nu var det här lite som ett slag i ansiktet men hade du hellre velat sitta på S?
Svaret kommer i 9 fall av 10 bli NEJ! Och vips har jag gjort lite psykologi-hokus-pokus på mig själv och känner mig som en vinnare. 
Vilket genidrag Palmgren!


 


Vad säger hon? Pratar du Mikaeliska?

Jahapp!
Då var snart även denna dag över. Och den avslutas med dubbelt upp av BB och däremellan ett avsnitt av Ullared. Jag måste säga att den serien är förvånandsvärt bra. Och varje vecka blir jag sjuuukt sugen på att åka till Gekås.
Haha, varje vecka hör jag tyvärr också Elwys röst i huvudet. "Hallå". "Ja, ni vet, jag känner ju Boris, VD.n på Ullared". Boris hit och Ullared dit. Var väl nästan det enda man hörde på dom där jävla handelslektionerna.
Fiiifaan!

När vi ändå är inne på "Back in the days"-temat måste jag också säga att BB, det var fasiken så mycket bättre förr.
Husker dere Ragger?
Sköning eller.




Happy place!

Söndag! I love it!
Jag gissar på att jag säger detta varje vecka, varje söndag MEN det är den bästa dagen på hela veckan.
Jag vet inte varför...
Det skulle kunna vara för att det är då min "helg" börjar. Fast sen så älskar jag ju söndagar även fast jag jobbar. Alltså, jag hatar att jobba söndagar, men det är fortfarande favoritdagen.

Så, denna söndag när jag hade lämnat sängen, gjort ordning frukost och slagit ner min röv i soffan möts man av bara skräp på tv. EN SÖNDAG. Jag hade högre förväntningar än så kan jag säga...
Det som fanns att välja på bland allt skräp var i slutändan damhockey (!!!!!!) Segeltorp - BIF och Körslaget. 

Men snälla du...

Inte ens slutspelshockeyn kan dom visa på svt men kärringhockey är tydligen ok!?
Så man skulle kunna säga att jag fick välja mellan pest eller kolera, damhockey vs Andreas Johnson.

Det vart iaf racer-frulle framför körslaget. Jag hatar Andreas Johnson. Och varför känns det som om han är med i varenda jävla tv-program på tv då. Så bra är han inte! Jag borde bli tv-producent... Också!
Jag är väldigt besviken måste jag säga.

Nu blir det iaf fika och FÖRHOPPNINGSVIS finns det lite bättre utbud på den där dumburken nu!


Ps. Jag <3 Sunes sommar appen! JAG SVÄR!!
 



TA DEN I PRUTTEN!!!

Död, dödare, dödast!? Flera timmar har passerat. Jag har kollat hockey, jag har vridit och vänt mig i den här stolen av tristess. När jag då ÄNTLIGEN har satt mig till rätta, plockat fram en tidning och ska fördriva lite tid, DÅ, tamigfan alltid, är det en liten jävla smurf som ska spela för sin jävla skrynkliga 20-lapps-helvete. Och som grädde på moset måste kommentaren "Du såg ut att ha så tråkigt" fällas. MEN STICK DÅ REE! Jag skiter i din jävla tjuga!! Ge hit den istället så stoppar jag ner den i cashboxen och så LÅTSAS vi att du har spelat och förlorat på en sekund! För det är det som kommer hända! Alternativt så vinner du och då, idiot, har du om möjligt gjort min kväll ännu sämre. Inte för att jag är irriterad nu heller, men just nu sitter ett gäng dryga.... Wait for it... BAJEN FANS (Oväntat, not!) framför mig. Och jag svär, om dom skriker "Alla heter Glenn i Göteborg" eller "Bajen, bärs och rakade brudar" en gång till ska jag raka deras brudar!!!!!!! 

Godmorgon! Bättre start på den här dagen k...

img_7236 (MMS)

Godmorgon! Bättre start på den här dagen kan man knappast få (jag kräver inte så mycket). Solen skiner, ja delvis iaf, OCH jag fick ett hett-app tips via fb. Sunes sommar-appen. Nu kan jag höra på Håkans "Det här ska han få fan för" när jag vill! Dygnet runt! Så medans jag lyssnar litegrann till "Fort ge mig saltet!" och "winerbrods" så ska jag sörpla i mig mitt kaffe och brottas med mitt hår! Tänk att hår kan vara så förbannat motsträvigt!! Men jag ska inte bli arg...


Heeeellooooo Chicken nugget!  Asså jag svä...

img_6320 (MMS)

Heeeellooooo Chicken nugget!  Asså jag svär, det här är så jävla tråkigt! Rend meg i röven säger man visst på ren svenska. Och så ska man slava i det här helvetet 2 dagar i rad! Vad har jag gjort för ont?


Jaha... Då sitter man på jobbet igen då. J...

img_0769 (MMS)

Jaha... Då sitter man på jobbet igen då. Jobbar är det sista man gör. Noll gäster, sitter istället och spelar kort och äter jordnötter... Jag HATAR jordnötter!!


Soool! Gud så härligt! Bättre start på dag...

img_0866 (MMS)

Soool! Gud så härligt! Bättre start på dagen kan man inte få. Morgonkaffet ute i strålande solsken. Bara det i sig gör att jag känner att det kan bli en riktigt bra tisdag det här! Sunshine makes me happy! Jag svär!


Trots att jag möttes av ett mindre nederla...

img_4810 (MMS)

Trots att jag möttes av ett mindre nederlag imorse fick jag som ny energi från ingenstans. Efter att ha lämnat sängen, tittat ut och muttrat nästan alla svordomar jag kan, gick jag ut i köket och slog på kaffebryggaren. Har inte druckit kaffe till frukost på en evighet, te är lite mer min grej. Men nu vart det som det vart. Och vet ni, jag hade glömt hur otroligt gott nybryggt kaffe luktar sådär på morgonkvisten. Någonstans där i mitt sniffande fann jag energi till att faktiskt göra LITE vettiga saker denna måndag. Så hittills har jag äntligen fått upp insynsskydden i vardagsrummet, bytt gardiner i både vardagsrum och matrum och nu ska jag mumsa i mig min extrem goda fiskgratäng som jag lyckats få till. Sjukt stolt över mina nyfunna matlagningskunskaper. Det är ju faktiskt riktigt roligt att laga mat! Men inte lika roligt som att förändra in mi casa, så det ska jag fortsätta med nu.


Godmorgon! Vaknar till ljudet av väckarklo...

img_0320 (MMS)

Godmorgon! Vaknar till ljudet av väckarklockan och tar mig som omväxling också upp ur sängen då idag. Tittar ut genom fönstret och möts av 5 grader och moln. MOLN!! Jag vart lovad 6 grader och sol! Det blir rapport på det här...


Fröken glädjespridare...?

Jag erkänner, jag har varit väldigt gnällig nu på senaste tiden och vet ni, jag tänker fortsätta i samma spår. Så länge som vädergudarna sätter sig på tvären gör jag samma sak. Vi går mot slutet av mars och ute vräker snön ner. Det är väl ändå inte normalt?! Ska vi inte bara överösas med vårkänslor och glädje såhär års?! Det var fanimig mer vår förra året i Sälen såhär års. Då vet jag att jag satt ute i solen på våran altan och drack kaffe, lapade sol och hade det förjävla bra. Det påstår jag inte att jag har @ the moment. Sitter just nu på jobbet och samtidigt som jag på riktigt ser hur snön bara öser ner ute så ser jag också hur krogen fylls med den ena djurgårdaren efter den andra. Deras hopp verkar större än någonsin efter DIFs senaste prestationer. Inte oväntat. Kul för dom! I smyg hoppas jag att DIF vänder detta. Så det jag hoppas på i nästkommande matcher är dubbelvinst för både LHC och DIF! Sen när det är fixat så slås både AIK och DIF ut och sen tar LHC hem detta. TACK! Varför LHC? Därför att i detta hockeykrig känns LHC mest neutralt, och eftersom Brynäs är rätt så ute så hoppas jag det går dåligt för alla andra lag också. Logiskt, I know! Så där ja, med det sagt har jag fördrivit 11 minuter till av mitt arbetspass. Bara 8,5h kvar innan jag sätter kurs hemåt...

Ååh yes! Minusgrader!

Jahepp! Plusgrader vart det då fan inte idag! Blir så jävla less. Kommer ju ruttna bort helt en dag som denna. Inte får jag en skön dos av d-vitamin och frisk luft och sen ska jag sakta men säkert förmultna bort på S. Det närmsta jag kommer sommaren och värme är just nu när jag sitter och kollar på Sällskapsresan och bara längtar mig bort till varmare breddgrader. Eller bara till massa härligt sommarväder här i Sverige. Jag vill bara stiga upp på morgonen, ta min handduk under armen och en annan handduk åt korven under den andra och bara promenera ner till stranden här och älska livet. ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT??? 

Tråkig tisdag!

AIK-HV71 1-1... Visst vore det roligt om AIK tar hem matchen och vinner med 4-0 i matcher. Men visst vore det kul om HV som första lag vänder detta och vinner. Svårt! Dock bryr mig egentligen bara om att det nästintill är kört för BIF! SUPERSUCK på det skulle man kunna säga. Och som sista grej idag vill jag säga två saker. För det första vill jag ha strålande sol och plusgrader imorn så jag ta en skön långpromenad.  För det andra ska jag säga att jag längtar hem. Vill slå mig ner i soffan med te och macka och kolla på kvällens avsnitt av BB och "halv åtta hos mig" och bara ha det bra. 

Hola amigas y amigos!

Tisdag. Ny arbetsvecka påbörjas idag. Snart ska jag styra upp mig för Jobbovich... SNART!! Nu sitter jag i soffan med en latte i handen och kollar på Beverly Hills chiuaua. Verkligen inte världens bästa film, och den är dubbad, hatar det! Men hur söta är inte hundarna? Jag vill ha hit min älskling, nu!! Sen insåg jag också (tack vare Sabina) att jag glömde bort att berätta vad som hände på tåget häromdagen. Nu såhär i efterhand är det inte lika roligt men ändå. Det var iaf som så att när jag kom upp till spärrarna här i Bredäng så stod tåget redan på perrongen. Gubben i luckan var fett seg och när jag springandes mot tåget kom ut på perrongen höll dörrarna på att stängas. Jag hann smita in mellan dörrarna medan dom gick igen. MEN min väska hann inte in... Där stod jag på ena sidan dörren, fast, med väskan på andra sidan!! Försökte förgäves att dra isär dörrarna själv. Tillslut så kom två killar till min räddning och lyckades få upp dörrarna så jag och min väska kunde komma in i tåget... Och så mina vänner får man en hel tågvagns blickar på sig! 

Tjenare mannen!

Söndag! Jag lovar er, det är veckans absolut bästa dag! I loooove Sundays. Var uppe med tuppen imorse och tvättade. Efter det var jag i vanlig ordning kaffesugen. Det är ju ändå söndag tänkte jag och slog på stort och gjorde mig själv en irish coffee... Det skulle jag inte gjort! Varför lär jag mig aldrig att jag tycker det är ÄCKLIGT? Riktigt jävla rå-snuskigt! Tog mig istället en dusch för att fräscha till mig lite... Without success, ska väl tilläggas! Sunk-Mikaela skulle man kunna kalla mig idag. Med det sagt ska jag föna håret nu och sen göra ett nytt försök med kaffet.

<3 snälla människor på tåg!

Mina vänner! Jag sitter just nu i en smockfull tågvagn påväg till jobbet och när jag klev på lyckades jag dra till mig ALLAS blickar. Kan dock älska att det finns även snälla och hjälpsamma människor på tunnelbanan. Det är nästan så att jag tar tillbaka allt ont jag sagt. Vad som hände tar jag lite senare. Nu ska jag av...

Rubrik: RUBRIK?! Du kan va' rubrik!

Men herrejisses vilken tråkig kväll på jobbet! Så ovärt! Av 7h har jag kanske jobbat i MAX 3 minuter, jag lovar! Resten av tiden har jag vridit och vänt mig, stått, suttit och nästan legat bakom det dära bordet! Sen har jag kollat hockeyn också som slutade med förlust i sudden. 2-0 i matcher för FBK. Ser jobbigt ut det här! VERKLIGEN JOBBIGT! 

Regn sa jag!

SMHI kan den i prutten! Nu har dom lovat regn på regn på regn... Ser du något regn? Nej, så vad väntar dom på? Jag är iofs inte omöjlig. Jag kan lika gärna ta strålande sol och plusgrader, det går finfint det också. Men när dom börjar utlova snö från alla möjliga håll då blir jag fn upprörd, på riktigt!

Fotbollsnördar

- "Mikaela... Vilka hejar du på?" INGA IDIOT! Och lyssna på detta; JAG SKITER I MILAN!!!! Jodå, du hörde rätt! Jag skiiiiteriii ree! Och neeej, jag bryr mig inte om Zlatan! Va? Vadå "du kan ju inte säga så?" Ska vi slå vad? I don't give a rats ass about Zlatan-the man! Fattaruuu?! 

Rövonsdag

Goddagens alla fina! Även idag slåss jag med förkylning. Det får fanimig vara bra snart känner jag! På lite bättre humör vart jag ändå när jag tittar ut och ser sol och klarblå himmel. Jag kollar termometern och den visar +4 grader. Det känns mycket bra! Det betyder att jag faktiskt nu, efter min sena frulle, ska ge mig ut på en promenad. Röra på fläsket lite. Det kan VERKLIGEN behövas. Jag är i stort behov av att ha min älsklings korv hos mig som pushar mig till promenader och som sprider lite energi och glädje här. Komsi komsi! 

Hälsoresa

Fröken fräääsch! Eh... Eller inte! Riktigt sliten, sunkig och sjuk! Snart har jag hostat ut mina inälvor, snytit ut min hjärna OCH fyllt min blåsa 100 ggr om med enbart te. Hvis æ føler meg litt bedre sen så ska jag ta mig ut och gå en runda. Solen skiner ju, snön åker på spö och det är plusgrader. Snart är sommaren här! (måtte SMHI ha fel när dom utlovat snö till imorn!)

Give me a break!!

Hva som skjer!!? Dagen började så bra! Vaknade upp till strålande sol och var på kjempe gott humör. Jag såg även fram emot jobbet. Där skulle jag först njuta av melodifestivalen och sen i normal ordning på lördagar är det karaoke. Hur super var inte det? Nu sitter jag här på jobbet och är istället för nöjd, sjuuukt irriterad! Melodifestivalen byttes ut mot turkisk jävla fotboll! Såg lite grann på svtplay men stängde av fortare än fortast! Shirelys Angels slogs ut på en gång vilket var FAIL!! Sen gick inte love generation vidare heller. Vilket jävla superskit!! Och som toppen på detta är karaoken inställd och ersätts istället av finsk jazz-musik!! Oh lord have mercy!! Fyra jävla timmar kvar!

Kommunaltrafiken... You gotta love it... NOT!

Tag mat...?! Vilken tag mat? Ät själv IDIOT! Tag mat... Eeh... Norsborg! Ahaaa! Men säg det på en gång då! Jag har just spenderat en timme ombord på SLs illaluktande kräktåg tillsammans med Stockholms slum-människor! Eller det känns i alla fall så... 85% av tunnelbaneåkarna luktar fan skunk! Jag säger verkligen inte att jag alltid är superfräsch när jag glider in på tågen. Men jag luktar då inte så illa att dom jämte mig måste hålla andan hela tågresan!

RSS 2.0