Idag vill jag vara säga en sak... Kunde in...

Idag vill jag vara säga en sak... Kunde inte igår varit idag?


Sitter just på jobbet i Hallunda, och rut...

Sitter just på jobbet i Hallunda, och ruttnar bort. Ingenting att göra, 8 fulla, finska alkisar som skriker och som grädde på moset är det minst tre minusgrader här inne. Jag längtar hem till min soffa! Jag vill tända ljus, gosa ner mig i soffan med en kopp varm choklad och kolla på kvällsöppet med Ekdahl och sen på reprisen av bonde söker fru. Känner mig extreemt opepp på det mesta just nu. Jag orkar fan inte ens sminka mig när jag ska till jobbet! Det är illa. Haha, fick ju skönaste kommentaren av en gäst igår bara därför. Har du inget smink idag Mikaela? -Nej! Varför inte? -Jag orkar inte sminka mig kanske. Måste jag göra det för att få jobba här eller? Nej... Jag tycker om dig ändå. Haha, tack! Känslomässigt labil är jag också tror jag som plus på det hela! Grinade såhär på arebetstid för ett par timmar sen när jag läste tidningen, TIDNINGEN!! Men till mitt försvar vill jag säga att det var till artiklarna om den stupade soldaten Kenneth Wallin och om dom mördade barnen Saga och Max. Gnällig och bitter? Jag? Aaaaldrig! :)


Jag och Stefan i söndags

img_5603 (MMS)

Jag och Stefan i söndags


Rahat och Andreas i söndags

img_0967 (MMS)

Rahat och Andreas i söndags


Stefan i söndags

img_0961 (MMS)

Stefan i söndags


Titta vad jag fick idag :)

img_0313 (MMS)

Titta vad jag fick idag :)


Spanskt liveband, som jag har längtat... INTE

img_0310 (MMS)

Spanskt liveband, som jag har längtat... INTE


Guudmorgon!!

img_0307 (MMS)

Guudmorgon!!


PANIK!!!! Fan mina vänner, det kittlar i...

img_0300 (MMS)

PANIK!!!! Fan mina vänner, det kittlar i min säsongar-nerv!! Det kittlar ordentligt!


Händer inte mycket på jobbet ikväll. Sveri...

img_0298 (MMS)

Händer inte mycket på jobbet ikväll. Sverige spelar apdåligt så det är pisti för hela slanten


KALLT!!!  Hemma nu efter en lång kväll på...

img_0295 (MMS)

KALLT!!!  Hemma nu efter en lång kväll på jobbet, och det säger jag utan minsta tendens till att gnälla. För det kunde ha varit värre, jag kunde ha suttit på Äckelbiten!! Men nu hade jag underbara Alby.  Nu är Wiz och jag ute på kvällspromenad och det var bara att plocka på sig vinterjackan - Tjockt kallt ute!


SMS-inlägg

img_0269 (MMS)


Nutten :)

img_0262 (MMS)

Nutten :)


Hade en finfin kväll på jobbet igår. Inget...

img_0238 (MMS)

Hade en finfin kväll på jobbet igår. Inget ögongodis tyvärr, eller jo  men inte i form av rätt person. Men galet roliga och trevliga gäster. I löööv! Fick två rosor ikväll också, alltid trevligt /) Idag vankas ännu mera jobb, på en söndag (!!!!!!) ogillas skarpt. Alla dagar kan vara arbetsdagar men ikke söndag.


Guuudmorgon! What a lovely day!  Solen sk...

img_0231 (MMS)

Guuudmorgon! What a lovely day!  Solen skiner... Nästan. Det är varmt och härligt... Nästan. Jag är ledig... Nästan. Nåja det ÄR iaf lördag mina vänner och det är inte fy skam.


Enligt tradition finns kaffe, choklad, col...

Enligt tradition finns kaffe, choklad, cola, Aftonbladet och klick! här med mig för att hjälpa mig igenom den här kvällen... Väntas en spännande match här ikväll också @ the sportbar. Cypern-Norge... Vad säger ni? Visst blir man alldeles till sig! GOOOO whatever!!!


Fredag <3

img_0226 (MMS)

Fredag <3


Oj då! Se se på fan! Det gick att blogg...

Oj då! Se se på fan! Det gick att blogga! Iaf från mobilen. Datorn strejkar fortsatt. @ the moment sitter jag framför datorn och spotify:ar. Fixar mig en schysst playlist att spela såhär på fredagseftermiddagen när man ska styra sig inför jobb. Ikväll väntar ett 9h pass på Äckelbiten - Jag döööör av längtan!


VARFÖR GÅR DET INTE ATT BLOGGA??  Om detta...

img_0154 (MMS)

VARFÖR GÅR DET INTE ATT BLOGGA??  Om detta fungerar är det fanimig ett special moment!!!


RSS 2.0