Det snöar ute. Hög mysfaktor inne. Ledig s...

img_0471 (MMS)

Det snöar ute. Hög mysfaktor inne. Ledig söndag, kan det bli bättre? Jaa! Snart blir det fajhita med Sabina.


Julpyntar och fixar hemma. Blir sååå mysigt!

img_0470 (MMS)

Julpyntar och fixar hemma. Blir sååå mysigt!


@ work! Sitting in Alby speling kort!  Hal...

img_2111 (MMS)

@ work! Sitting in Alby speling kort!  Halvtimme kvar på jobbet sen ska det bli spännande att se om jag kommer hem. Backen upp från centrum här består av blank-is och jag har sommardäck än. Hade fett problem att komma ner för backen på väg hit... :(


Woowoowowoowoo Barbra Streisand! Knaaas! ...

Woowoowowoowoo Barbra Streisand! Knaaas! Den låten har verkligen grötat till i mitt huvud idag! Den gör kaos med mig brushan! Länge sen jag bloggade nu, igen! Men nu ska jag tamigfan bättre mig! I promise! Idag har jag haft Kerstin och Stefan här på snabb visit. Innebärande kaffepimplande och insamling av Kerstins 3 katter som varit här. Efter det bar det av till K's nya lya. Fix och trix och käk. Niiiice! :) Nu myser jag i soffan med en likör 43 i näven och våra vänners liv på tv. Snart läge att checka ut för ikväll, extremt trött!


Snart workish! Sitter här i soffan fast än...

Snart workish! Sitter här i soffan fast än jag egentligen inte har tid. Väntar på att kaffet ska bli klart fast än jag egentligen inte har tid att fika. Bloggar fast än jag egentligen inte vill. Jag borde sminka mig, jag borde sätta upp håret, jag borde skiljas från mina mjukisbyxor och sätta på mig arbetskläder. Jag borde snart åka till Sollentuna och jobba. But I've got one word 4 this... ORKA!!! Det blir nog Mikaela Sunkovich Palmgren som tar plats bakom bordet ikväll!


RSS 2.0